Cautam 6 StartUp-uri

Accelerator Connect Hub

Acceleratorul din Connect Hub e un proiect mai vechi, inca de pe vremea cand obisnuiam sa ne intalnim in Starbucks. Am primit mai multe propuneri de-a lungul celor peste doi ani de cand Open Connect exista, pentru aducerea impreuna a unor startup-uri si accelerarea lor. Abia in ultimele luni s-au concretizat insa planurile si am reusit sa agream o structura coerenta. Ce urmeaza este o descriere foarte succinta a acestui proiect.

Pentru cei care ne urmaresc indeaproape, e bine de mentionat ca acest Accelerator este doar unul din cele 8 proiecte majore pe care ne concentram anul acesta. Sansele lui de succes depind in mare masura de valoarea startup-urilor pe care vom putea sa le aducem la un loc.

Ce Este Acceleratorul din Connect Hub

Este o structura de accelerare in care startup-uri aflate in stadii incipiente pot accesa suport sub forma de finantare, acces la spatii de lucru, networking si mentoring. Obiectivul este aducerea la un nivel de performanta relevanta a business-ului respectiv (in functie de business, asta poate insemna fie break-even, fie profit, fie o anumita cota de piata).

Ce Nu Este Acceleratorul din Connect Hub

Nu este o competitie cu premii dinainte stabilite. Nu ne-am propus sa dam bani cu orice pret, ci doar sa investigam oportunitatile din piata. Nu consideram ca investitiile se pot face “la kilogram” si credem ca intr-o afacere e vital sa existe o chimie reala intre toti membrii echipei (antreprenori, investitori, etc).

Cine Sunt Investitorii

Connect Hub, Alexandru Lapusan, Mugur Frunzetti, Daniel Enache, Octav Cobzareanu.

Cum Aplic?

Faci click pe linkul de mai jos si gasesti un formular, te rugam sa-l completezi. Primim aplicatii pina pe 5 Februarie, dupa care vom avea o discutie cu cei care trec de preselectie pentru a le afla nevoile.

Aplica la Accelerator