Florin Grozea: Ce Este și Cum Te Poate Ajuta Influencer Marketing în Afacerea Ta

 

Florin Grozea – artist, compozitor, antreprenor, autor al cărții ”Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură” este expert în influencer marketing.

Prin agenția lui, “Hit Yourself Consulting”, Florin face strategie online pentru artiști și celebrity endorsment pentru branduri.

Colaborează cu mai bine de 200 de vedete, artiști, trupe, actori, sportivi și vloggeri și are o experiență de mai bine de 20 de ani în showbiz.

Florin este unul dintre speakerii de la Open Connect Summit#5 și ne vorbește pe 19 mai din experiența lui directă în influencer marketing.  

L-am rugat să îmi răspundă la câteva întrebări despre activitatea lui în acest tip de marketing, să fie ca un “sneak preview” pentru evenimentul de pe 19 mai.

Uite cele mai importante idei ale interviului sau “teicăueiuri” (așa cum se spune la noi la români 🙂 )

0’00”-5’00”Florin explică ce a făcut nou și diferit agenția lui Hit Yourself Consulting pentru a contracara “haosul” din showbiz. A creat o bază de date cu peste 200 de artiști, sportivi, vloggeri, modele, actori cu care colaborează pentru a crea cele mai potrivite campanii pentru branduri.

5’51” – 7’45” – Cum se creează o campanie cu vedete pentru a atinge scopurile dorite de client? Florin vine cu conceptul și ideea cea mai potrivită bazându-se pe toate informațiile pe care le are despre artiștii cu care colaborează îndeaproape.

Anumite detalii personale despre vedete, preferințele lor sportive sau culinare de exemplu, pe care el le cunoaște, sunt cele care îi permit să vină cu conceptul cel mai bun pentru un anumit brand.

Cum știi care este ideea cea mai bună? Mesajul brandului trebuie să se potrivească organic cu stilul de viață al respectivilor artiști.

8’00” – 10’26”– Ce o să se întâmple la Open Connect Summit#5 – Marketing Online? Florin ne va povesti despre ce rezultate se pot obține, cam care sunt bugetele și alte detalii “din casă” despre influencer marketing.

Ca să îl vezi pe Florin și pe ceilalți experți în marketing online la Open Connect Summit#5 dă click AICI.

Pe curând, 

Raluca

 

 

OCS5_speakers