Incepem Cu Dreptul

Acesta este primul post pe blogul oficial Connect Hub. Cei care sunteti mai apropiati de comunitatea Open Connect, cea in jurul careia s-a agregat acest proiect de coworking, sunteti familiarizati deja cu posturile de pe blogul Open Connect.

Pentru toti ceilalti, o sa incepem asa cum se cuvinte, prezentandu-ne: Connect Hub este un spatiu de coworking si evenimente.

Ce se intampla aici? Exista 2 directii principale in care functionam: in prima directie, oferim un birou pentru lucru, birou disponibil in mai multe versiuni (open cu un numar limitat de ore de acces, open fara limita de ore sau birou fix). In a doua directie, suntem gazda unor evenimente de networking sau business. Pe scurt, agregam intr-un spatiu fizic o comunitate de oameni cu interese si valori comune.

Ce se va intampla pe acest blog? Vom scrie de fiecare data cand va exista ceva semnificativ legat fie de spatiul in sine, fie de comunitate. Cei care ne cunosc, ma repet, stiu ca vorbim destul de putin, si, in general, ne place mai mult sa facem decat sa vorbim.

Astazi insa avem un anunt foarte semnificativ: am lansat prima noastra campanie de crowd-funding pe Indiegogo, iar raspunsul a fost extrem de surprinzator. In bine.

Sincer, abia acum putem masura si noi, din punct de vedere financiar, interesul pe care membrii comuntiatii noastre l-au manifestat de atatea ori. Si da, cei care ne-au spus ca ne apreciaza au si contribuit, fiecare dupa posibilitatile sale, dar au contribuit, la campania noastra.

Pina in acest moment, in mai putin de 24 de ore, s-au strans 725 de dolari, si simt nevoia sa le multumesc tuturor celor care au contribuit, si pe care ii puteti vedea pe pagina publica a campaniei de pe IndieGogo.

Si ca sa fie lucrurile si mai clare, mai jos aveti filmuletul de prezentare, pentru care ii multumim enorm lui Cristian-cel-mai-bun-cameraman Enache, care ne-a ajutat cu tot, de la filmat, pina la montaj.

Iti multumim pentru ca ajuti comunitatea de antreprenori si, datorita tie, mai multe idei care pot sa ne schimbe viata vor deveni realitate.

Contribuie aici.