OCS5 Speakers

Vrei mai mulți clienți? Mai mulți bani? Vino la Open Connect Summit#5 – Marketing Online

Dintre toate sfaturile auzite de la oamenii care au pornit de la nimic și care au ajuns milionari în dolari prin forțele proprii, unul mi-a rămas întipărit în minte:

“Orice afacere ai avea, dacă vrei să ai succes, este nevoie să înveți marketing și vânzări!”

Acum 20 de ani marketingul însemna cu totul altceva față de anul 2016. Am trecut de la scrisori trimise prin poștă și advertoriale publicate în reviste tipărite sau reclame TV, la email, sms, blog, vlog, Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Pinterest, Google Analytics și așa mai departe. 

Am început să facem marketing online, folosind instrumente și platforme noi, care se modifică și evoluează de la an la an.

Nu e de mirare că atunci când ești la început te poți simți copleșit de atâtea posibilități de a face marketing pentru afacerea ta.

Dacă nu ești specialist în domeniu, nu prea ai cum să te simți altfel. Și este normal să fie așa. 

Dacă ești antreprenor, freelancer, trainer, coach și vrei să începi să descurci ițele ghemului numit Marketing Online atunci Open Connect Summit #5 este pentru tine.

Open Connect Summit #5 este despre cum facem marketing în era digitală.

Indiferent că ai o afacere cu legume bio sau suplimente naturiste, că ai un magazin de haine sau că oferi servicii, de la training sau coaching până la lecții de arte marțiale, balet sau înfrumusețare, ai nevoie de marketing online. 

De ce?

Pentru că aproape totul se întâmplă în online în ziua de astăzi. 

Afacerea ta are nevoie de o prezență coerentă și consistentă în multiple medii de comunicare online. 

Și pentru că sunt atâtea opțiuni, atâtea direcții, atâția experți care fiecare susțin “metoda mea e cea mai bună și așa trebuie să faci” e ușor să te pierzi. Și  ajungi fie să le încerci pe toate, fie să nu mai faci nimic.

Sunt foarte multe întrebări care apar atunci când vorbim de marketing online. 

Având în vedere că există atâtea platforme de social media, cum le alegi pe cele mai potrivite pentru afacerea ta? Cum îți gestionezi efortul de comunicare astfel încât să nu-ți diluezi mesajul?

Cum crești conversiile pe Facebook, Instagram sau folosind Adsense?

Cum îți adaptezi mesajul în funcție de scopul dorit? De exemplu, este inutil să scrii o pagină de vânzare de 5000 de cuvinte atunci când vrei doar să captezi o adresă de email. Dar poate că este nevoie de mai mult de 5000 de cuvinte atunci când vrei să vinzi un produs scump. 

Cum îți alegi mediul potrivit de a face publicitate pentru produsele tale? Care sunt factorii cei mai importanți pe care e musai să îi știi atunci când alegi acest mediu?

Ce este și cum se folosește “influencer marketing”? Cum te pot ajuta persoanele care au deja o audiență într-o anumită nișă să te faci cunoscut și/sau să  vinzi produse acelui public?

Care sunt principalele date statistice din Google Analytics pe care trebuie să le cunoști astfel încât să-ți optimizezi siteul, fie el blog sau magazin online?

Cum te poate ajuta marketingul online să creezi o relație de durată cu clienții tăi, astfel încât aceștia să repete experiența de cumpărare și să îți fie loiali?

Am chemat la Open Connect Summit #5 minți strălucite care vor răspunde la cât mai multe dintre întrebările tale despre marketing online.

Antreprenori, experți în analytics, SEO, adwords, adsense, influencer marketing, email marketing, content și relationship marketing sau social media vor împărtăși din experiența lor în aceste domenii. Vor fi trei mari direcții:

  • optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor online folosind instrumente de analiză și măsurare a datelor
  • promovarea și vânzarea produselor și serviciilor tale cu ajutorul liderilor de opinie prin influencer marketing
  • construirea și promovarea unui brand prin social media marketing

Oricare ar fi afacerea ta, marketingul online este una dintre piesele de bază din puzzle-ul care duce la succesul tău. 

Înscrie-te la Open Connect Summit#5 AICI.

Pe curând, 

Raluca