OCS3 Speakers

Open Connect Summit #3 – Relații Inteligente – Cine Sunt Speakerii (Partea II)

.

În articolul precedent ți-am prezentat speakerii din prima parte a zilei la Open Connect Summit #3 – Relații Inteligente.

Azi am revenit cu detalii despre partea a doua a zilei, așa cum am promis. (Unele prezentări se vor repeta pentru că majoritatea celor din sesiunea de dimineață sunt prezenți și în cele două paneluri.)

În sesiunea de după-amiază vom avea un workshop de o oră susținut de Paul Renaud și două paneluri: Relații de Business și Relații Personale.

Cine Sunt Speakerii La OCS#3 (Partea II)

Paul Renaud – Workshop “Puterea Networkingului”

Paul_Renaud

Networking-ul este o abilitate învățată. În termeni simpli, este un set de activități care cresc numărul contactelor tale; prieteni și familie, de muncă sau profesionale. Dacă înveți să faci networking eficient, vei ajunge să creezi o rețea din ce în ce mai mare de oameni cu preocupări și interese similare, care în cele din urmă te vor ajuta pe tine, compania sau afacerea ta. 
Vreau ca oamenii să înțeleagă că ceea ce îi diferențiază pe oamenii de mare succes de toți ceilalți, este modul în care folosesc puterea rețelei lor de oameni.” Paul Renaud

Paul este originar din Ottawa, Canada, și considerat o adevarată sursă de inspirație pentru un grup select de profesioniști care au înțeles că pot performa peste așteptări cu ajutorul lui.

Cu peste 31 de ani de experiență, dintre care 15 i-a petrecut lucrând la nivelul cel mai înalt în organizații din peste 10 țări, Paul este un Executive Coach calificat, specializat în optimizarea performanței la nivel de top management. 

Paul susține sesiuni de coaching atât pentru antreprenori, cât și pentru middle sau top management. Spune ca abilitățile sale ca și coach sunt susținute de faptul că, pe de o parte, face ceea ce îi place, iar pe de altă parte, face ceea ce “i-a fost menit” sa facă.  

Paul a fost coach pentru organizaţii precum Google, Coca-Cola, Orange, Vodafone,  UPS, Toyota, GE Capital, IDC research, Pyramid Research, Bell Canada, Bitdefender, Endava si eMAG. Printre clienții săi se numără de asemenea, firme de avocatură, clienţi din retail, din industria imobiliară, a ambalajelor, management muzical, comerț online și logistică.

În anul 2014, Paul a lansat cartea cu titlul “A Netwoking Book” și tot de atunci susține workshopul  “Masters of Networking”, un workshop ce trece în revistă motivele pentru care merită sa faci networking. Întreaga prezentare este bazată pe experienta acumulată de Paul în toate colaborările sale profesionale. http://www.paul-renaud.com/

La Open Connect Summit #3 Paul Renaud susține un workshop de o oră axat pe networking si importanța lui în relațiile noastre și face parte din panelul “Relații de business” alături de Mihaela Stroe, Paul Avram și Dragos Nicolaescu.

 

Panelul “Relații de Business” – Mihaela Stroe 

Mihaela_Stroe

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker motivational, trainer, autor de cărți de dezvoltare personală, unul dintre puținii experți în comunicare nonverbală din România, recunoscuți internațional.  

De mai bine de 11 ani este parteneră de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI.  

De mai bine de 12 ani, Mihaela Stroe își conduce propria companie și a creat pe blogul său personal (www.mihaelastroe.ro) o platformă de invatare experiențială cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care vor să fie pe primul loc în viața lor.” 

Pe canalul de Youtube a creat o emisiune TV online cu titlul “Momente de luciditate” unde prezintă idei concrete și modele reale pentru a fi în armonie deplină cu propria persoana.

Din noiembrie 2014, Mihaela este Honorary Professor si Membru al Panelului de Experți al IIC University of Technology, Cambodia, unde predă cursuri de comunicare profesionala în afaceri.

La OCS#3 Mihaela te învață cum să construiești relații de afaceri în…mai puțin de 7 secunde, pentru că atât durează să îți formezi o primă impresie despre altă persoană și face parte din panelul relații de afaceri.

 

Panelul “Relații de Business”- Paul Avram

Paul_Avram

De ce oamenii bogați devin și mai bogați? Doar pentru că au bani care generează și mai mulți bani? Și asta, dar este mai mult de atât. 

Ceea ce au în comun toți oamenii prosperi este faptul că știu să construiască și să mențină pe termen lung relații profitabile. 
Știu să se conecteze cu alți oameni și să se folosească de aceste conexiuni atât pentru se ajuta pe ei, cât și pe cei din jur. Mai mult, reușesc sa facă acest lucru într-un mod etic.

Ei știu că o relație corectă, mai ales una de bussines, trebuie să fie profitabilă în aceeași măsură pentru toate părțile implicate. Când spun profit, mă refer în mod special la valoarea pe care ei inșiși, ca indivizi, o generează. Faptul că obțin și beneficii financiare este un ecou firesc al comportamentului lor. 

Daca vrei să afli cum poți construi astfel de relații, vino la OCS#3. Paul îți va împărtăși din secretele pe care le-a învățat de la oameni de succes, pe care le-a aplicat și cu ajutorul cărora a pus bazele unor relații de lungă durată atât pe plan de bussines cât și pe plan personal și îți va răspunde la întrebări în cadrul panelului. 

Paul se descrie ca fiind “antreprenor, cugetător, mistic și mare bataie de cap pentru unii care dorm în papuci.

 

Panelul “Relații de Business”: Dragoș Nicolaescu

Dragos_Nicolaescu

Experiența lui Dragos de peste 20 de ani in diferite roluri de management, investitor si antreprenor îl ajută să ofere servicii integrate de coaching, mentorat și consultanță.

ăn ultimii 7 ani, a facut coaching cu peste 210 manageri pentru a-și imbunatati stilul de viață profesional și personal, a mentorat peste 160 de antreprenori pentru a-și crea o primă afacere de succes și a oferit consultanță la mai mult de 30 de companii pentru a-și crește eficient și sustenabil afacerea.

De asemenea, dezvoltă și facilitează programe de training specifice, în care oamenii și organizațiile învață cum să dezvolte afaceri etice și valoroase, în timp ce se bucură de o viață echilibrată. 

La OCS#3 Dragoș ne spune “povestea reală a doi tineri îndrăgostiți care erau cât pe-aci să-și anuleze nunta din cauza neînțelegerilor dintre ei în afacerea comună și cum s-au rezolvat toate lucrurile cu bine după ce au înțeles ce greșeau.” și răspunde întrebărilor în cadrul panelului dedicat relațiilor de afaceri. 

 

Panelul “Relații Personale”: Luminița Băltărețu

Luminita_Baltaretu

Psiholog si Unic Practician în România al metodei ”Ascultă-ți Corpul”, Co-Fondator al Asociației “Lumină si Claritate”, Luminița Băltărețu crede că fericirea stă în mâinile fiecăruia dintre noi. 

După o carieră de 18 ani în comerț internațional, timp în care a călătorit în întreaga lume, acum 11 ani a decis să înceapă o afacere pe cont propriu și și-a deschis un salon de înfrumusețare, cu nume predestinat ” DeLights “. 

Trecerea “de cealalta parte a baricadei” din pozitia de angajat in cea de angajator a adus multa bulversare in viata personala si cu atat mai multe provocari si ingrijorari in viata profesionala. Acel moment a fost începutul căutării de sine, ieșirea din automatismele unei vieți aparent implinite. A fost momentul « schimbarii », o noua profesie, o noua cariera, infiintarea salonului de frumusete interioara “InLight”.

Promisiunea Luminiței pentru tine: să te însoțească pe drumul către tine însuți, prin intermediul unor instrumente practice și dinamice, care te vor ajuta să identifici cauza problemelor tale, în scopul de a recâștiga puterea asupra vieții tale și de a ajunge sa iti realizezi cele mai înalte aspirații depășindu-ti temerile și convingerile care iti blochează fericirea. O găsesti pe www.luminitabaltaretu.ro.

La Open Connect Summit #3 Luminita face parte din panelul “Relații Personale” unde o să iti raspundă la intrebari alaturi de Florin Păsat, Raluca Popescu si Cristi Stefan. 

 

Panelul “Relații Personale”:Florin Păsat 

Florin_Pasat

Florin este antreprenor, coach, speaker, autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită” şi creatorul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”. Proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concept şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.

De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 10.000 de persoane inspirându-le şi motivându-le să treacă la acţiune.

Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanţii la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

La OCS#3 – aflăm de la Florin care este motivul REAL pentru care o relație nu functionează (de ce eșuează rețetele “clasice” despre îmbunătățirea relațiilor) și care e soluția pentru o relație împlinită și îți răspunde întrebrărilor în cadrul panelului.

 

Panelul “Relații Personale”: Raluca Popescu  

Raluca_Popescu

Raluca Popescu este psiholog, specialist în comunicare și creatoarea workshop-ului de dezvoltare a intuiției. 

A absolvit facultatea de Comunicare și Relații Publice în 2006, iar pe cea de Psihologie în 2011. A avut ocazia să interacționeze cu cele mai diverse tipologii de oamenii lucrând de-a lungul anilor în vânzări directe în mediul bancar, făcând PR pentru o companie de teatru și vânzând timp de patru ani Enciclopedia Britannica diplomaților din întreaga lume. În acest timp a călătorit în 13 țări de pe 4 continente, învățând prin experiență practică tehnici de comunicare, vânzare și relaționare eficiente. S-a format apoi în zona de training de citire și învățare rapidă, lucrând timp de 3 ani cu copii și adulți, în grupuri sau unu la unu.

Pe lângă studiile academice, a participat la diverse workshopuri experiențiale de autocunoaștere în România, Grecia și Olanda. 

De 2 ani lucrează în sesiuni de coaching unu la unu și în workshop-uri în care îi ajută pe oameni să se reconecteze cu intuiția lor. Face aceasta prin exerciții care îi fac să devină constienți de senzațiile, emoțiile și gândurile lor în viața de fiecare zi. Ca urmare pot lua decizii benefice și etice mai rapid, mai ușor, cu mai puțin stres și ajung să aibă o relație mai bună atât cu sine, cât și cu cei din jurul lor.

De aproape un an are rolul de Community Manager la Connect Hub, având în grijă comunicarea și armonizarea relațiilor în comunitatea de freelanceri, antreprenori, programatori, designeri, arhitecți, traineri și alți specialiști care lucrează în acest spațiu.

La Open Connect Summit #3 Raluca ne arată cum să folosim empatia și principiile etice în mod practic pentru a avea relații armonioase, atât în afaceri cât și în familie și îți răspunde la întrebări în panelul relații personale.

Panelul “Relații Personale”: Cristi F. Ștefan

Cristi_Stefan

Cristi F. Ștefan a fondat în anul 2012 ceea ce este astăzi una dintre cele mai mari comunități de dezvoltare personală din România.

A participat la zeci de conferințe, evenimente și numeroase emisiuni TV, dar și la radio. A scris două cărți: Relații Remarcabile (http://crististefan.com/relatiiremarcabileși Simplu care au ajuns la mii de oameni. Cartea Simplu (http://crististefan.com/simplu) poate fi găsită în librăriile Cărturești din toată România, Libris, Emag, Seneca Anticafe și Connect Hub.

Din decembrie 2013 desfășoară programul Doisprezece (http://1schimbarepeluna.ro), unde sute de oameni realizează câte o schimbare în fiecare lună. A lucrat până acum cu peste 2000 de români și i-a ajutat să realizeze cel puțin o schimbare în viața lor.

În momentul de față scrie pentru comunitatea sa pe crististefan.com fiind citit de zeci de mii de oameni lunar. Articolele sale au ajungând la 2 milioane de români, din 2012 până în prezent.

Poate cel mai important, a realizat aceste lucruri doar până la vârsta de 24 ani.

Cristian face parte din panelul Relații Personale la Open Connect Summit #3 – Relații Inteligente.

*******************************************************************************

Atât pentru azi. Ca să vii la OCS#3 – Relații Inteligente dă click mai jos:

Particip la Open Connect Summit #3

Din ce în ce mai bine,

Raluca

Community Charmer

Connect Hub

P.S. Pentru bilete la Open Connect Summit #3- dă click aici.