OCS1 Speakers

Open Connect Summit #1- Salvează-ți banii! – Să Cunoaștem Speakerii (partea II)

Bine te-am regăsit!

În articolul precedent ți-am prezentat structura evenimentului Open Connect Summit#1 – Salvează-ți banii în 2016 și ai aflat cine sunt speakerii din prima parte a zilei. 

Așa cum am promis, astăzi vei afla mai multe despre cei care susțin cea de-a doua parte. 

Îți amintesc programul zilei de 21 Ianuarie:

Agenda Open Connect Summit #1

09:30 – 10:00 Registration

10:00 – 12:00 Prezentările speakerilor

12:00 – 13:00 Exercițiu de networking

13:00 – 14:00 Prânz cu catering in-house

14:00 – 15:00 Workshop Daniel Tănase

15:00 – 16:00 Panel 1 – Banii din mintea ta

16:00 – 17:00 Panel 2 – Banii din viața ta

17:00 – 18:00 Networking și degustare de vin

Cine Sunt Speakerii (Partea II)

Daniel Tănase

OCS1_Daniel_Tanase

Daniel Tănase este expert în Finanţe Personale, antreprenor, autor al cărţii “Salvează-ţi Banii”, o carte manual de educaţie financiară, mentor şi coach, blogger.

Are peste 10 ani vechime în sistemul financiar bancar românesc, ocupând atât poziţii de front office, cât şi de back office.

A lucrat cu mii de persoane fizice, precum şi cu sute de persoane juridice de la nivel micro până la corporate.

Este pasionat de scris, citit, călătorii, aventură, eleganţă, simplitate dar mai ales de a lucra cu oamenii şi a-i ajuta să-şi îndeplinească visurile.

Motto personal: “Viaţa mea este mesajul meu” – Mahatma Gandhi

Daniel Tănase va susține un workshop de o oră în care te va învăța cum să-ți faci un buget personal (ca persoană fizică) și cum să-ți îmbunătățești cash-flow-ul (ca persoană juridică).

Panelul “Banii din mintea ta”

Din primul panel fac parte Octavian Baban, Florin Păsat și Florin Tăbîrcă. Să-i prezentăm pe fiecare.

Octavian Baban

OCS1_Octavian_Baban

Octavian Baban este îndrumător în practica mindfulness și inițiatorul proiectului Diamond Cutter România (Șlefuitorul de Diamante), ce se ocupă cu educația și aplicarea învățăturilor budiste în afaceri și în viață.

Filosofia și practica promovate de Institutul Diamond Cutter se bazează pe ideea că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Institutul Diamond Cutter oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Această sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru. Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. 

Din septembrie 2014, de la prima vizită în România a lui Geshe Michael Roach și a echipei sale, au luat naștere echipa și comunitatea Diamond Cutter România. Această echipă organizează întâlniri periodice pentru susținerea grupului în aplicarea principiilor karmice în viața fiecăruia, evenimente și cursuri pentru antreprenori.

Florin Păsat

OCS1_Florin_Pasat

Florin Păsat este antreprenor, coach, speaker, autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită” şi creatorul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”.

Proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţiiîmplinite.

De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 10.000 de persoane inspirându-le şi motivându-le să treacă la acţiune.
Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanţii la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

Florin Tăbîrcă

OCS1_Florin_Tabirca

Florin este coach de Public Speaking. Consideră că este o plăcere și o provocare să îi ajute pe cei cu care lucrează, fie că sunt antreprenori, traineri sau freelanceri, să comunice eficient și cu impact depășindu-și blocajele. 

Fost inginer, Florin a activat în diverse domenii timp de 7 ani, până când a descoperit cât de simplu este pentru el să vorbească în public, folosindu-și Vocea Interioară. 

Astăzi este președintele Toastmasters București, un club de public speaking afiliat uneia dintre cele mai mari organizații din domeniul comunicării și al leadership-ului, Toastmasters International. 

Panelul “Banii din Viața Ta”

Din al doilea panel al Open Connect Summit#1 fac parte Corina Bega, Mihai Coman si Liviu Păsat.

Corina Bega

OCS1_Corina_Bega

Corina Bega are o experiență de business de 20 de ani în una dintre cele 100 cele mai mari corporații din lume. În tot acest timp a ocupat poziții cu responsabilități din ce în ce mai mari și 8 ani a trăit peste hotare, conducând echipe și departamente de marketing din Serbia, Elveția și Israel.

În plan personal Corina este o călătoare neobosită și a experimentat activități cum ar fi coborârea pe cordelină de la 33 metri de pe Corona Arch din Moab, USA, saltul cu parapanta în Alpii Elvețieni deasupra castelului Chillon din Montreux, scuba diving cu delfinii în Marea Roșie, săritura în tandem cu parașuta de la 3.000 metri și multe altele. 

În 2014 Corina s-a desprins de firma unde și-a acumulat experiența profesională și a parcurs il Camino, un pelerinaj de 775 km cu rucksacul în spinare, din sudul Franței până la Santiago de Compostella, în Spania. Apoi a decis că vrea să-si împărtășească experiența și învățămintele cu cei care vor rezultate în viață și și-a deschis propria firmă de training și coaching, firmă care derulează programe de creștere a maturității organizațiilor și le echipează cu unelte de leadership pentru a obține rezultate cu eficiență.

Corina crede că fiecare din noi își creează succesul în viață contribuind la succesul altora.

Mihai Coman

OCS1_Mihai_Coman

Consultant specializat într-o nișă unde mulți știu puțini cunosc, Mihai Coman nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba despre redactare contractuală într-un limbaj modern, simplu și eficient.

Pentru că între ce spunem și cum spunem se află o importantă și deseori neglijată diferență.

Licențiat în drept, cu o experiență practică de 15 ani în mediul privat și public.

Blogger inițiat și antreprenor aspirant.

Liviu Păsat

OCS1_Liviu_Pasat

Liviu Pasat este autor, antreprenor, trainer, initiatorul proiectului “Trezeste Banii din Viata Ta”. 

A sustinut seminarii in fata a peste 30.000 de persoane din toata tara, pe tema finantelor personale. 

Fan al lui Anthony Robbins – probabil singurul din Romania care a participat de 5 ori la conferințele Unleash The Power Within.

Aceștia sunt speakerii de la Open Connect Summit#1 din sesiunea de după-amiază.

La o așa densitate de minți luminate pe metru pătrat, este nevoie de o gazdă și un moderator pe măsură:

Dragoș Rouă

OCS1_Dragos_Roua

Creatorul Open Connect și Co-fondator Connect Hub, Dragoș este antreprenor de mai bine de 16 ani și un cunoscut blogger internațional în domeniul dezvoltării personale. 

Acum că îi cunoști pe toți cei care vorbesc la Open Connect Summit#1, poți să treci la pasul următor: ia-ți bilet și vino să petreci o zi alături de oameni care sunt deja acolo unde îți dorești să fii și tu!

Ca să fii sigur că mai prinzi loc ia-ți acum bilet!

Particip la Open Connect Summit #1

Ne revedem curând.

Să fii din ce în ce mai prosper!

Raluca

Community Charmer

Connect Hub

P.S. Pentru bilete la Open Connect Summit #1- dă click aici.