Sa Facem Cunostinta Cu Membrii Connect Hub, Ep.4

Dupa cum stiati deja, comunitatea Connect Hub este formata din oameni minunati si talentati, cu un set de abilitati diversificat si, in acelasi timp, complementar.

Astazi vi-l prezentam pe Alexandru K. Kelerman, web designer profesionist, membru Connect Hub si totodata parte din echipa spatiului de coworking din Bucuresti.

Ce l-a convins pe Alexandru sa se implice activ in comunitatea Connect Hub? Propunerea de internship facuta de managerul spatiului, Dragos Roua.

Dupa cum ne marturiseste chiar dansul, venirea sa la Connect Hub in calitate de event manager a declansat o serie de schimbari pozitive in viata lui Alexandru, atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

In primul rand, aici a pus bazele afacerii sale din domeniul web design-ului. Mai mult decat atat, intrarea in comunitatea Connect Hub a insemnat, pentru Alexandru, o oportunitate de a-si mari cercul de prieteni, cunostinte, posibili colaboratori si clienti. Totodata, Alexandru spune ca un lucru foarte important de care beneficiaza in cadrul comunitatii este feedback-ul primit pe proiectele in care este implicat.

Alexandru recomanda Connect Hub atat liber-profesionistilor  si start-up-urilor cu echipe mici, cat si organizatorilor de evenimente care cauta un spatiu primitor, incapator si special conceput pentru a gazdui evenimente cu impact.