Sa Facem Cunostinta Cu Membrii Connect Hub

Inca dinainte de deschiderea sa oficiala, Connect Hub a strans in jurul sau o comunitate eterogena de oameni frumosi, ambitiosi si talentati, care ulterior au devenit si membri ai spatiului de coworking. Astazi facem cunostinta cu Laura State- arhitect si decorator, autoarea site-ului pecanapea.ro, blog de amenajari interioare.

Laura se descrie ca fiind un “problem solver”, ajutandu-si clientii sa-si rafineze viziunea si sa-si gaseasca propriul stil atunci cand vine vorba de amenajarea locuintelor acestora.

In ceea ce priveste planurile sale de viitor, Laura intentioneaza sa lanseze atat o colectie proprie de accesorii pentru case cat si un magazin online in care sa le puna la dispozitia iubitorilor de decoratiuni interioare.

Si, daca inca nu stiati, va spunem noi: Laura nu este doar membru al spatiului de coworking Connect Hub, ci si arhitecta care a dat hub-ului forma actuala. Conceput ca un loc creativ pentru freelancerii din Bucuresti, Connect Hub reprezinta, pentru Laura, locul in care procrastinarea cedeaza locul determinarii si in care a gasit o comunitate de oameni creativi, implicati si inspiratori.